Instagramers

Bases del concurs Instagram

La Festa de Mainada organitza el “Concurs fotogràfic #festadelamainada2018” amb l’objectiu de promoure la fotografia i la Festa de la Mainada. Per participar-hi cal seguir els següents requisits:

- Cal publicar una fotografia en un perfil d’Instagram propi i públic amb l’etiqueta # festadelamainada2018, etiquetant en la imatge els perfils @festadelamainada.

- La fotografia ha de ser original i centrada en qualsevol activitat desenvolupada a la Festa de la Mainada.

- No es poden utilitzar fotografies d’anys anteriors.

- El perfil participant ha de ser seguidor del perfil de la @festadelamainada a Instagram.

- El període de participació és el 13 de maig des de les 10:00h a les 17:00h.

- Es podrà participar amb un màxim de 3 imatges, sempre i quan es compleixin en totes elles les bases del concurs. Els Instagramers que superin el número màxim de fotografies permeses quedaran automàticament exclosos del concurs.

Entre totes les fotografies participants vàlides, el jurat seleccionarà la guanyadora i s’anunciarà en la Festa de la Mainada a les 18:15h i en el perfil d’Instagram de @festadelamainada.

El jurat estarà format per un representant de l’escola, un membre de la comissió de la Festa de la Mainada i el gestor del compte d’Instagram de la Festa de la Mainada.

La Comissió de la Festa de la Mainada es reserva el dret d’utilitzar les fotografíes presentades per la promoció de la Festa en tots els seus àmbits, sempre posant el nom de l’autor. 

El premi consisteix en 1 pack d’articles de marxandatge de la Festa de la Mainada i en una excursió per 2 persones a les Illes Medes amb el vaixell Mare Nostrum.