dilluns, 16 d’abril de 2018

Més de 30 tallers confirmats!

La Festa de la Mainada 2019 ja escalfa motors i de quina manera! Ja hi ha més de 25 tallers confirmats, entre matí i tarda. I s'està a l'espera d'algunes novetats de darrera hora, segons avança la comissió organitzadora.


I el que és més importat, tots ells fets per entitats, famílies de l'escola i gent propera a la FM que de forma totalment voluntària any rere any col·labora per fer aquell taller, aquella activitat, que ben segur farà passar una estona inoblidable a la nostra mainada.

Comptem amb la creativitat de les mestres de l'Escola, les rialles i la paciència de les educadores de la Llar d'infants i membres de la seva AMPA, el dinamisme de la Casa de Cultura, els corriols del CC Terraprims BTT, la dolçor del personal del Centre de Serveis per a la Gent Gran, els futboleros del CF Camallera, l'energia dels Jovenalls, la gent incondicional de la Nau Côclea, la passió pel mar del CN L'Escala, l'aventura de  Kiteexperience... I l'amor infinit cap a Festa de la Mainada d'un bon grapat de famílies de l'escola que estan preparant el seu taller 2019.

Podeu consultar-los, per anar-vos preparant, si feu clic aquí: TALLERS