dissabte, 7 de maig de 2016

Tot a punt... només hi faltes tu!

La comissió organitzadora de la 16ª edició de la Festa ho té tot a punt per a aquest diumenge dia 8 de maig. Han estat uns dies intensos de preparatius perquè tot surti bé.

S'ha acabat el muntatge, quina gran feina, el pavelló ha quedat espectacular amb les veles d'en Borja, les banderoles fetes pels alumnes de l'escola i les aportacions de Nogales BCN. Mil gràcies! Quin goig que fa!

L'espai de l'hora del conte està ambientat amb molta sensibilitat i promet una edició espectacular amb ombres xineses i música en directe. Jo de vosaltres no me la perdria.

En Jordi ha estat fent sofregit a tot drap per l'arròs i els macarrons, els del bar posant les begudes en fresc, tots els tallers tenen el material a punt per començar les vostres creacions i els seus responsables ja us esperen...

A les 10.15h a la plaça de l'Església comença tot amb la cercavila, i acabarà amb la rotllana final al ritme dels TRASTOS BAND TRIO. Pel mig... un munt d'activitats que valen molt la pena perquè han estat preparades amb tot el nostre amor per a tots vosaltres.

En resum... tot és a punt i només hi faltes tu!