dimarts, 10 de maig de 2016

Gràcies per ser-hi, gràcies per venir!

La 16ª edició de la Festa ha estat un èxit de participació tot i les inclemències metereològiques. La cercavila va ser "indoor", Els Dimonis no varen poder muntar el taller i l'exhibició es va suspendre, l'activitat del CF Camallera tampoc es va poder fer. La pluja també va afectar la tirolina de Natural Dosis i els ponis de Can Muní de Pins. Tot i això, us volem donar les gràcies i us esperem l'any que ve. Tindrem encara més ganes de participar a les vostres activitats.


El dinar popular previst per fer-lo a fora es va haver de muntar a dins, posant i traient taules i cadires a correcuita, però amb una mica de paciència tothom va poder menjar un arròs boníssim.

Malgrat totes aquestes dificultats, la Festa es va tirar endavant i va ser espectacular. Des dels primers sons de gralla fins a la gran i divertida rotllana dels Trastos Band (quina marxa que porten), del pregó d'obertura a la xocolatada, de la Zumba Kids a l'hora del conte o en qualsevol dels tallers tan i tan ben preparats, va ser un no parar de gent. Veure la cara de la mainada com s'ho passen de bé, la vostra participació en totes les activitats i que tot plegat s'organitza des del voluntariat d'una petita AMPA, ens fa sentir molt orgullosos.

Tenim una Festa única i que sigui per molts anys que puguem organitzar-la per a tots vosaltres. 

Gràcies per ser-hi: als de casa per fer-la possible. Gràcies per venir: als que ens vareu visitar per gaudir-la tan intensament.

Ben aviat, Airada Audiovisuals tindrà a punt les imatges tan boniques que fa cada any. Moltes gràcies un any més per la teva valuosa col·laboració, Ariadna. Mig terraprim espera veure la Festa amb els teus ulls!