dijous, 7 d’abril de 2016

Xup xup... fa la Festa!

La Festa de la Mainada va agafant forma... Serà la Festa de sempre, la nostra estimada FM, però amb novetats molt interessants.

Continuarà essent un esdeveniment festiu, rural, amb els tallers com a autèntics protagonistes, organitzat des del voluntariat per les famílies de l'escola, amb la inestimable col·laboració de les entitats i dels ajuntaments, amb activitats complementàries... No perdrà l'essència, és clar que no, però segur que us sorprendrà.

Potser just quan arribeu hi veureu alguna cosa diferent... què serà? Podreu experimentar nous tallers, tot i que els tradicionals no faltaran a la seva cita anual. Abans de dinar us farem agafar gana... com? A l'hora de dinar nous gustos i aromes us envoltaran... mmmm! Si passeu per la botiga, nous productes us enlluernaran. A la tarda més novetats creatives abans d'acabar amb una festassa: el so i la vostra ballaruca farà tremolar tot el terraprim. Qui seran els reis de l'escenari?

Ja ho veieu... només són quatre pistes, però segur que podeu intuir que alguna cosa s'està coent a Camallera... i quina bona pinta que fa!

En els propers dies estigueu ben atents... que us anirem desvetllant totes aquestes incògnites! I sobretot reserveu-vos la data: 8 de maig, Camallera, tot el dia!