dissabte, 9 d’abril de 2016

Tremoleu... arriben els Trastos Band!

Sabeu qui farà cantar i ballar als més trastos de la casa? Doncs... Els Trastos Band! Un trio de músics molt divertits (guitarra, bateria i contrabaix o piano) tancarà la tarda de la 16ª edició de la Festa de la Mainada.

Capitanejats per en Jaume Ibars, els Trastos Band ens ho faran passar d'allò més bé. Amb la rumba catalana, el rock and roll, el folk, el reggae o el swing, els Trastos Band aconseguiran que ens enganxem a la seva música. Intercalen cançons i danses, amb un ventall molt ampli de ritmes i estils, i porten dalt l’escenari una proposta enèrgica i dinàmica.

La participació i la interacció amb el públic són els punts forts de l’actuació i permeten la diversió de petits i grans. Sort que després de tanta ballaruca i abans de marxar cap a casa, reposarem forces amb una xocolatada boníssima!

A les 18.15h no us perdeu aquesta enèrgica actuació, que farà tremolar tot el terraprim... de Viaür a Vilopriu, de Llampaies a Sant Mori passant per Saus i amb l'epicentre al pavelló de Camallera!