dijous, 14 de maig de 2015

Anècdotes, comentaris i detalls

El dia després de la Festa de la Mainada el poble (i rodalies) va ple de comentaris, valoracions, opinions...


- Una mare de la comissió de la Festa entra en un supermercat de L’Escala, es troba una família local i sense cap preàmbul li deixen anar “Gràcies, moltes gràcies, pel bon diumenge que ens vareu fer passar!”.

- Una mare de Camallera es troba un membre d’una altra AMPA i li etziba “No sé pas com podeu muntar aquest gran tingladu. És una festa molt peculiar i té molt mèrit que s’organitzi totalment des del voluntariat”.

- Un veí del poble ens comenta... “encara recordo la primera Festa de la Mainada! Qui ho hauria de dir que durés tant temps i es fes tan gran! És la gran festa de Camallera!”.

- La directora i les mestres de l’escola ens comenten que preguntant als nens i nenes per quina és la festa que més els agrada, aquest any que treballen les tradicions, destaquen la Festa de la Mainada per sobre dels Reis i del Tió!

- Diferents membres de la Comissió han tingut propostes per a nous tallers, de cara a l’any que ve, de gent de fora, disposada a venir a la FM a realitzar-los.

- “Papa, mama... hi hauria d’haver una Festa de la Mainada cada mes. Haurem d’esperar fins l’any que ve?”

Aquests i altres exemples ens diuen que va ser una festassa! Un munt de gent ens va visitar i va gaudir amb la 15ª edició, va marxar de Camallera amb bon regust i ganes de tornar.


La veritat és que va ser una gran edició, amb les activitats mítiques, les incorporacions dels darrers anys i noves propostes que la van fer encara més única!

Avui que tot tendeix a la homogeneïtzació, un Festa tan peculiar, única, diferent i amb 15 anys d’història, és un tresor.

I tot plegat només pot ser possible gràcies a l’esforç de les famílies de l’escola, a les entitats del municipi i rodalies, als ajuntaments, als comerços i a les empreses col·laboradores i especialment a l’Escola Els Terraprims.

A tots vosaltres... moltes i moltes gràcies. Hem quedat ben esgotats, però tenim encara energia per fer-vos arribar, amb tota la força, el nostre més sincer agraïment. De tot cor!

Totes aquestes imatges són un petit resum de la feina excel·lent d'AIRADA AUDIOVISUALS. En breu tindrem el reportatge sencer i el vídeo, que publicarem en aquest mateix espai web. 

Gràcies, Ariadna, per la teva valuosa col·laboració.