dimarts, 13 de maig de 2014

1.000 gràcies són poques!

Tanta feina... i ja ha passat la 14ª edició de la Festa de la Mainada, però en guardem unes vivències úniques, ben intenses i un record inesborrable.

Només de sentir l'arribada dels grallers i timbalers, o el pregó dels alumnes de 5è, se'ns va posar la pell de gallina. I ja no ens vam treure l'emoció de sobre en tot el dia. Veure tot el pavelló en una gran rotllana, grans i petits agafats de les mans al ritme d'en Tonietti, feia omplir els ulls de llàgrimes. Els tallers, absolutament tots, pels de mainada il·lusionada, quin goig! La flaire dels Tastets del Món, de les coques, de la xocolatada, quin gust! El pavelló desprenent energia per tot arreu: la gent del bar, del punt de venda... La creativitat i dedicació dels responsables dels tallers: cada any us supereu, més ben organitzats, atractius i originals. Els més petits embadalits escoltant aquells contes tan ben explicats, els més grans amb cara de velocitat amb la bicicleta a punt, les famílies senceres al·lucinant amb l'exhibició dels gossos dels Dimonis. I al cap de poc d'acabar semblava que per allà no havia passat ningú gràcies a l'equip de muntatge i desmuntatge, quina gran feina!

Estem morts de cansament però plens de felicitat en veure el gran dia que van passar els nostres fills i filles, tota la gent que ens va visitar i la capacitat d'integració que té una jornada així (ha de servir per fer més equip que mai). I tot plegat s'ha d'agrair a un munt de gent. Gràcies a les empreses i comerços que col·laboren any rere any, als Ajuntaments de Camallera, Vilaür, Vilopriu i Sant Mori, a l'equip de recaptació, de publicitat, a les entitats del municipi i rodalies, a l'Escola especialment. Gràcies a totes i cadascuna de les persones que, d'una manera o altra, heu aportat el vostre gra de sorra per fer possible que la Festa de la Mainada fos un èxit!

No sabem pas com agrair-vos-ho, de veritat, però si us plau preneu-vos aquestes paraules com si us les diguéssim cara a cara i mirant-vos als ulls: gràcies per ajudar-nos i fer que Camallera i l'Escola tingui aquest patrimoni, perquè una Festa així no té preu! Una abraçada molt forta, i dos petons, perquè 1.000 gràcies són poques!

Comissió organitzadora de la Festa de la Mainada 2014
AMPA Escola Els Terraprims