dimarts, 22 d’abril de 2014

Les entitats... amb la Festa!

Un any més la Festa compta amb la valuosa col·laboració d'un munt d'entitats, que de forma totalment desinteressada participen amb la realització de tallers durant l'esdeveniment. Així, enguany tenim el plaer de comptar amb:

1. Escola Els Terraprims. L'equip docent de l'escola col·labora aquest any amb tres tallers. Els tradicionals de reciclatge i fang, i la novetat del taller de pirogravació.

2. Llar d'infants Els Petits Terraprims i AMPA de la Llar. Ens han preparat dos magnífics tallers: un de pintar amb xeringues i un altre de pintar amb raspall de dents.

3. Centre de Serveis per a la Gent Gran. També participen amb dos tallers molt interessants: marcs de fotos i pintura artística.

4. Casa de Cultura Josep de Ribot. Participen a la Festa amb el mític taller de frases desfetes: a fer cultura!

5. Club Ciclista Terraprims BTT. Han preparat un bona ruta BTT a la tarda, per als majors de 8 anys, pels millors camins de la zona.

6. ANC Casallamp. Una de les novetats d'enguany! Taller d'imans d'estelades, repassareu de forma divertida els fets històrics de Catalunya i tothom que no ho hagi fet podrà signar un vot.

7. Nau Côclea. Comptem un any més amb la seva inestimable col·laboració. Enguany ens han preparat un racó de l'Índia amb activitats per conèixer millor aquest impressionant país.

8. Club Agility Els Dimonis de Bàscara. Atenció... els Dimonis i els seu gossos faran les delícies dels nens i nenes. Podreu passar obstacles tot guiant els simpàtics quissos.

9. Club Nàutic L'Escala. Sereu mariners per un dia! Podreu aprendre a fer nusos mariners de les mans d'uns bons experts!

A totes aquestes entitats, moltes i moltes gràcies. Sense vosaltres la Festa no seria possible.

Però els tallers no s'acaben aquí. Un bon grapat de pares i mares ja els tenen a punt... en breu us els exposarem...