dilluns, 14 d’abril de 2014

Ja tenim el programa preparat!

Ja falta poc, la Festa de la Mainada ja està a punt d'arribar. El diumenge 11 de maig podreu gaudir d'uns 30 tallers que es desenvoluparan durant tot el dia, matí i tarda, de les 11 a les 14h i de les 15.30 a les 18h, però això no és tot, tenim unes quantes activitats complementàries que cal destacar:


1. Cercavila i inauguració de la Festa: a les 10.15h trobada a la Plaça de l'Església amb  Els grallers i timbalers de Vilaür, Palau de Santa Eulàlia i Camallera que ens duran fins al pavelló per donar pas  a l'obertura de la festa.

2. Exhibició d'Agility: a les 13.00h. Els Dimonis de Bàscara ens tindran preparada una gran exhibició a fora del pavelló.

3. Tastets del Món: de les 13.30 a les 15.30h; podreu degustar plats d'arreu cuinats amb molt d'amor per les famílies de l'escola. No us els perdeu, estan boníssims!

4. L'hora del conte amb l'Àvia Agnès i en Llampec: a les 17h arriba el moment dels més petits. L'àvia Agnès i el seu inseparable Llampec faran volar la seva imaginació...

5. Ruta BTT: a les 17.00h el Club Ciclista Terraprims ha preparat una ruta d'una hora de durada, adreçada a nois i noies a partir dels 8 anys, per camins i corriols de les rodalies de Camallera. No us oblideu de portar la bicicleta revisada i el casc. Els membres del Club us guiaran i acompanyaran en tot moment.

6. Actuació de Jordi Tonietti: a les 18.15h arriba la xerinola, la diversió amb en Jordi Tonietti.

7. I per acabar... una xocolatada per llepar-se els dits!


Totes aquestes activitats i el bon grapat de tallers programats configuren la programació de la Festa de la Mainada 2014. Cal recordar que l'entrada és gratuïta, com sempre! Us hi esperem!