dimarts, 23 d’abril de 2013

Activitats paral·leles

Com ja sabeu, l'eix principal de la Festa de la Mainada són els tallers que es desenvolupen durant tot el dia, matí i tarda, de les 11 a les 14h i de les 15.30 a les 18h. Ja tenim entre 24 i 25 tallers confirmats, però la Festa no seria el mateix sense les activitats complementàries que arrodoneixen la jornada. Així, aquest any cal destacar:

1. Cercavila i inauguració de la Festa: a les 10.15h trobada a la Plaça de l'Esgésia, que no hi falti ningú! Els grallers i timbalers de Vilaür, Palau de Santa Eulàlia i Camallera ens duran fins al pavelló, on el grup de ball de bastons de Camallera farà l'obertura de la jornada amb la seva estrena en públic.

2. Tastets del Món: de les 14 a les 15.30h podreu degustar plats d'arreu cuinats amb molt d'amor per les famílies de l'escola. No us els perdeu, estan boníssims!


3. L'hora del conte amb l'Àvia Agnès i en Llampec: a les 17h arriba el moment dels més petits. L'àvia Agnès i el seu inseparable Llampec faran volar la seva imaginació...

4. Ruta BTT: el Club Ciclista Terraprims ha preparat una ruta d'una hora de durada, adreçada a nois i noies a partir dels 8 anys, per camins i corriols de les rodalies de Camallera. No us oblideu de portar la bicicleta revisada i el casc. Els membres del Club us guiaran i acompanyaran en tot moment.

5. Actuació de Jordi Tonietti: a les 18h arriba la xerinola, la diversió i la ballaruca amb en Jordi Tonietti.

6. I per acabar... una xocolatada per llepar-se els dits!

Totes aquestes activitats i el bon grapat de tallers programats configuren la programació de la Festa de la Mainada 2013. Us la perdreu?